fbpx
Skip to content

Betingelser for konkurrencer

1. Generelle betingelser: 

Konkurrencerne udbydes af VanKompagniet A/S, CVR nr. 41 72 19 60, Præstemarksvænge 19, 4000 Roskilde
Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til info@vankompagniet.dk eller tlf. 60 21 27 65.

Konkurrencen afvikles på: https://www.linkedin.com/company/vankompagniet/posts/?feedView=all&viewAsMember=true og https://www.facebook.com/vankompagniet

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

2. Konkurrencebeskrivelse:
Konkurrencen afholdes via en statusopdatering på https://www.linkedin.com/company/vankompagniet/posts/?feedView=all&viewAsMember=true og https://www.facebook.com/vankompagniet i perioden 07. september til 16. september. Der udloddes en cykeltrøje på LinkedIn og en cykeltrøje samt en trikot på Facebook. VanKompagniet udvælger en tilfældig vinder blandt alle indkomne svar senest d. 16. september. 

3. Hvem kan deltage?
Kun personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage. Ansatte i VanKompagniet samt deres familie kan ikke deltage i konkurrence.

4. Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrencen ved at ‘Synes godt om’ opslaget.

5. Udtrækning af vinder:
VanKompagniet vil udvælge én vinder på Facebook og én vinder på LinkedIn blandt alle, der har deltaget ved at ‘Synes godt om’ de respektive statusopdateringer. Vinderne bliver kontaktet på henholdsvis Facebook og LinkedIn. Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og en ny vinder blive fundet. 

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis vedkommende ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive trukket.

6. Præmie:
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Præmien er sponseret af VanKompagniet, som også afholder gevinstafgiften til SKAT. Skulle en person som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver VanKompagniet sig ethvert ansvar i denne forbindelse.

7. Ansvar:
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelig for VanKompagniet, som er leverandør af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. VanKompagniet opbevarer oplysninger om deltagerne fortroligt til brug for:

– Konkurrencen og eventuel meddelelse om at deltageren har vundet en præmie.
– Til levering, koordinering og fremsendelse af præmier.

VanKompagniet vil behandle alle givne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysningerne til en tredjepart.

Desuden:
VanKompagniet er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl og tekniske problemer på Facebook eller LinkedIn. VanKompagniet forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre disse, såfremt det bliver nødvendigt. VanKompagniet er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.